July 25, 2017

Workshop Handlezen door De Handleiding.nl op afspraak.

Zoals elke eerste donderdag van de maand, is onze huishandlezeres morgen weer in LFTDRZTHD. Multimediaal zouden wij het met pads en belts kunnen doen. Jaquelien Weel doet dat niet. Hoe zij het wel doet….kom, ervaar en laat je door haar in je hand kijken.

Weet je dat je handen heel veel informatie bevatten? De lijnen in je hand, de stand van je vingers vertellen over je talenten, wensen en verlangens en ook wat je daarmee doet. Ik, Jacquelien Weel ben handlijnkundig coach. Jij geeft mij je handen en ik geef jou een stukje inzicht in jezelf.

-Wat zeggen al die lijnen in mijn hand?
-Past deze studie of baan wel echt bij mij?
-Waarom kom ik in relaties niet uit de verf?
-Waar kan ik inspiratie vinden?

Op deze vragen, en vele anderen, kunnen jouw eigen handen antwoord geven.

Schuif aan mijn tafel in de Loft der Zotheid voor een blik in je handen. Donderdagavond van 20:00 tot 22:00 voor €10,- pp. Aanmelding via een mail naar info@dehandleiding.nl of sms of facebookbericht is erg gewenst!
Ook voor een volledig handleesconsult kunnen we ter plekke een afspraak maken of kan je me mailen.

Jacquelien Weel doet handleesconsulten binnen haar praktijk De Handleiding
Meer info: www.dehandleiding.nl & info@dehandleiding.nl & www.facebook.com/DeHandleiding.nl

Comments are closed.