July 25, 2017

Loft der Zotheid en de zwarte olifant zijn 6 dagen per week open. Van zondag t/m maandag. Maandag van 17:00 tot 23:00, woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 24:00 en op zondag vanaf 11.00 uur tot 24:00 uur.

Het eten is natuurlijk, verrassend en we werken met verantwoord vlees en duurzaam gevangen vis. Veel seizoensgroenten en streekproducten met wereldsmaken, bereidt door chefkok Jip Boon. LFTDRZTHD werkt zoveel mogelijk met lokale producenten en ondernemers. Benieuwd naar onze keuken en het eten, al onze menu’s staan online.

*We werken uitsluitend met verantwoord vlees en duurzaam gevangen vis, ook hebben wij geweldig smakende organische frisdranken, 6 soorten G&T’s en heel veel andere verrassende cocktails.

*We only work with organic meat and sustainably caught fish, we also have great tasting organic juices.

Comments are closed.